Uw therapeut

Even voorstellen

Mijn naam is Joyce Kitseroo, ik ben een oefentherapeut Mensendieck. ik heb de vierjarige opleiding tot Bachelor of Health gevolgd aan de hoge school van Amsterdam. Naast deze opleiding heb ik mijn diploma gehaald tot sportmasseur bij de NGS (Nederlands gemeenschap sportmassage). Mijn passie ligt bij bewegen in het algemeen zoals dansen en sporten maar ook in de bewegingsleer en anatomie. Mijn interesse ligt bij de mens. Een combinatie hiervan komt mooi tot uiting in mijn werk.

Sinds oktober 2009 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk te Haarlem/Schalkwijk. Ik geef naast individuele behandelingen in de praktijkruimte ook verschillende groepslessen in warm water (zoals Mensendieck, aquafit/low, aquafysiek). Dit doe ik binnen mijn eigen praktijk maar ook binnen het sportcentrum Présport waar ik sinds een paar jaar ook balletles geef aan peuters, kleuters, 6 plussers en tieners.

Achtergrond

Van oorsprong ben ik balletdanseres. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag. Na het afronden van mijn HBO-dans heb ik als half soliste zes jaar gewerkt voor het Nationale ballet van Finland, te Helsinki. Ik heb onder meer gedanst in de balletten: het Zwanenmeer (Nureyev), de Notenkraker (versie van Toer van Schayk en Wayne Eagling), Giselle (Sylvie Guillem), the Sleeping beauty, La Bayadere (Makarova), Les Noces (Angelin Preljocaj), Black cake (Hans van Manen).