Sport en ontspanningsmassage

Sport en ontspanningsmassage Haarlem

Sportmassage

Ik ben een gediplomeerd sport en ontspanningsmasseuse. Ik geef sportmassages aan mensen die in meer of mindere mate aan sport doen. De massage kan dienen als een voorbereiding op een sportprestatie of juist als een herstellende massage na inspanning.

Sportmassage is voor alle sporters een goed middel om sneller te herstellen van blessures. Blokkades in de spieren worden afgebroken, afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Het gevolg is een sneller herstel en een verminderde kans op (nieuwe) blessures.

img_3672 img_3659img_3664-2

Ontspanningsmassage

Een cadeau voor jezelf!

Onthaasten, ontstressen en ontspannen.

Wilt u eens lekker kunnen ontspannen, de drukte van alledag achter u laten en even helemaal tot uzelf komen? Dan is een ontspanningsmassage wellicht iets voor u. Met een etherische massage olie en een moment waarin even niets moet, kunt u zich overgeven aan de ontspannende en helende werking van een weldadige massage.

IMG_9929_statue

U kunt kiezen tussen een half uur of een uur massage.

De massage wordt afgestemd op uw wensen.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een massage van de nek, schouders en of bovenrug of misschien juist alleen de benen of gezicht of buik.

Afhankelijk van waar de meeste spierspanning zich bij u in het lichaam bevindt zal het accent van de massage liggen. In overleg kijken we of we de massage het beste op de massagestoel of bank laten plaatsvinden.

Het doel van de massage kiest u dus zelf. Wilt u volledig ontspannen zijn als u weg gaat of wilt u juist die ene pijnlijke en gespannen spier extra aandacht geven. Samen kijken we hoe we dit het beste kunnen bereiken.

Geïnteresseerd in een massage? Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt telefonisch contact opnemen of een email sturen. 06-42809514  

Klik op de button voor de tarieven

 

Sport en ontspanningsmassage Haarlem Schalkwijk